divendres, 27 d’abril del 2012

Llegenda de Sant Jordi versió llars d'infants Montbui!

Vam començar la setmana participant de les tradicions de Sant Jordi, visitant les paradetes de roses i llibres i l'hem acabat amb la representació de la llegenda de Sant Jordi per part d'unes actrius fantàstiques.
Les llars d'infants Santa Anna i el Montxic vam visitar la biblioteca ( trobareu aquesta informació al blog de la biblioteca  http://blocbibliotecamontbui.blogspot.com.es/  )

Hi havia una vegada un Drac, que tenia molta gana! Quan ja s'havia menjat tots els enciams, cols i bledes, es va menjar les vaques, els porcs i les gallines, però..... encara tenia més gana.  Era un golafre el drac!
 I es volia menjar la princesa, la filla del Rei que vivia al Castell. La princesa corria, per escapar-se del Drac! Estava ben espantada pobreta!




 I quan ja l'atrapava, cridava: auxili!, auxili! AUXILI!











I quan el Drac ja quasi havia agafat a la princesa, va arribar Sant Jordi, damunt d'un cavall i amb una espasa. Sant Jordi era molt valent i no li feia gens de por el Drac


Sant Jordi li va clavar l'espasa al Drac i li va fer sang i de la sang en va néixer un roser de roses vermelles.




Sant Jordi es va enamorar de la princesa i li va regalar una rosa i es van fer un petonet!




 
Però el Drac es va curar i va aprendre que no es pot anar per la vida menjant-se a les persones i es va fer amic dels nens i nenes.
 I des de llavors els Dracs ballen amb les nenes i els nens i cada any per Sant Jordi es troben i fan una festa.

1 comentari: