dilluns, 28 de gener del 2013

Setmana plena de noves activitats entorn l'hivern!

Aquesta setmana els infants han fet diferents activitats relacionades amb la neu de l'hivern, el fred, ...Han pintat amb pintura blanca i amb pasta de dents, han jugat amb encenalls de paper, han experimentat la diferencia entre aigua calenta i freda, ...tot plegat un munt de vivències.





divendres, 18 de gener del 2013

El Consell Escolar de la Llar d'infants.


El dimecres 16 de gener es van dur a terme les eleccions al Consell Escolar de les Llars d’Infants municipals.

El Consell Escolar de la Llar d’infants és l’òrgan de participació de les famílies.

La jornada electoral va ser molt activa, tant pels pares i les mares que havien d’estar a la mesa electoral com pels que van participar votant.

A la Llar d’infants Montxic hi van participar un 68% dels pares i mares i la nova representant al consell escolar és la Marta Camprubí Rodríguez.









A la Llar d’infants Santa Anna hi va haver una participació molt alta, el 89% dels pares i les mares va exercir els seu dret a vot i a partir d'ara la seva representant serà l’Esmeralda Nàger Vicente.










La Llar d’infants L’Estel té dos representants del pares i mares perquè té més classes i el nombre de representants va en funció del nombre d’alumnes de l’escola. La participació va ser del 61% i de les 4 mares que es van presentar, van resultar escollides la Cristina Álvarez Aragonès  i l’Eva Tostado Claver.





A tots els que vau participar d'una manera o altra, MOLTES GRÀCIES!
La implicació de les famílies en l’educació dels nens i les nenes és imprescindible i entre tots fem una llar d’infants de qualitat.

divendres, 11 de gener del 2013

La biblioteca, un bon recurs educatiu!


Dijous va ser 10 de gener de 2013 i, com cada dia 10 de cada mes hem celebrat l'aniversari de la Llar d'infants L'Estel. Aquest mes l'activitat ha sigut anar a la biblioteca municipal. Un cop allà la Soraya ens ha explicat un conte que els nens i nenes han escoltat atentament, després amb la Marta hem mirat un llibre i per acabar la visita, els infants han pogut gaudir de tots els contes de que disposa la biblioteca.

La biblioteca és un recurs on passar una bona estona amb els infants, disposa de mobiliari adaptat als més petits i un munt de llibres de tot tipus, contes pels menuts i llibres sobre temes que sovint preocupen als pares i a les mares.
Anant a la biblioteca eduquem als nens i nenes i ells aprenen els hàbits del silenci, l'atenció, l'observació, la lectura ....
La biblioteca és un servei gratuït i obert a tothom.
Podeu accedir al blog de la biblioteca de Montbui a travès d'aquest enllaç:
http://blocbibliotecamontbui.blogspot.com.es/2013/01/la-llar-dinfants-lestel-ens-visita.html