dimecres, 27 de febrer del 2013

Fem més escola!

Setmana plena d'activitats realcionades amb el fem més éscola, un programa que agrupa tota la comunitat educativa del municipi, des del més petits de la llar d'infants fins els ganapies de l'Institut.

A les tres llars d'infants; Estel, Santa Anna i Montxic, ha vingut la Monica Torra, una contista molt bona, ens ha explicat el conte de "la zebra Camila".
Mirant les imatges podreu valorar com va funcionar l'activitat amb els nens i nenes! Mireu quines cares!
Va saber captar l'atenció dels infants, els va captivar!




dimecres, 20 de febrer del 2013

Disfressats d'estels!

Al Carnestoltes infantil de Santa Margarida de Montbui, la comparsa de les llars d'infants municipals vam guanyar el premi a la comparsa més nombrosa!

Ens vam disfressar d'estel per celebrar el 10è aniversari de la Llar d'infants L'Estel.
La tarda del dissabte 16 de febrer de 2013, els nens i nenes de les llars d'infants, els pares, les mares, els germans i les educadores vam participar en la festa infantil del carnestoltes, vam ballar i ballar amb un grup molt animat!
Una bona colla vam ser! Gràcies per participar!

divendres, 15 de febrer del 2013

Els estels omplen els carrers de Montbui!



Els nens i nenes de la Llar d'infants Montxic han fet una visita als avis del centre de dia i després han anat fins la plaça a fer unes dances.

Els de la Llar d'infants Santa Anna han anat passejant fins la plaça de l'Ajuntament i amb l'ajuda de les famílies han fet un tomb pel bulevard.

 Els de la Llar d'infants L'Estel també han fet una volta pel barri i després han ballat al patí de l'escola.


 




dijous, 14 de febrer del 2013

divendres, 8 de febrer del 2013

El dijous llarder!

Aquesta setmana hem celebrat el dijous llarder, una festa popular catalana. Hem fet truites amb els nens i nenes, han vist com és el procès d'elaboració i ells han participat remenant l'ou i sobretot menjant.
Hem cantat la cançó del dia;
El dijous llarder
botifarra, botifarra,
el dijous llarder,
botifarra menjaré.






divendres, 1 de febrer del 2013

La capsa de les sorpreses!

La capsa de les sorpreses és un recurs didàctic que sovint utilitzem a les llars d'infants de Montbui!

Es tracta d'una gran caixa de cartró, que està plena de capses petites i diferents i cadascuna a dins hi té amagat un objecte diferent i curiós.

És un material que hem anat fent les educadores, amb els anys, quan trobem una capseta bonica i petitona, totes la guardem per anar renovant la capsa de les sorpreses. Al igual que els objectes que conté.

El factor sorpresa i l'actitud de l'educadora és fonamental en aquesta activitat, ja què es capta l'atenció dels infants despertant la seva curiositat i l'expectativa de veure que hi ha dins de cada capseta.

Amb aquesta activitat es desenvolupa la capacitat per observar, memoritzar i reconèixer, tot passant-s'ho bé. És un recurs molt senzill on els nens i nenes gaudeixen molt, el podeu fer a casa!