divendres, 26 d’abril del 2013

Drac, drac, drac, salta i balla!

Setmana de representacions de la llegenda de Sant Jordi, setmana de roses i de llibres, setmana de cavallers i princeses, però el protagonista principal, el que sorprèn als infants, dels més petits als més grans, ha estat, EL DRAC! 
El drac genera moltes emocions, genera por però també curiositat, genera il·lusió, alegria, ganes de saltar i riure,....


Drac, drac, drac,
salta i balla, salta i balla
Drac, drac drac,
salta i balla pel terrat! 








dimarts, 23 d’abril del 2013

La Diada de Sant Jordi!

Sant Jordi és dia per anar a passeig, per mirar les roses i els llibres de les parades, és dia de llegir poemes i escoltar contes.
Això és el que hem fet avui, hem anat a passeig pel Boulevard, hem comprat contes, hem vist moltes roses de molts colors i la mare de l'Alain, la Susana, ens ha explicat un conte a la plaça de l'Ajuntament. Una diada genial!
Moltes gràcies a totes i tots els que ens heu ajudat a fer d'aquest dia un dia especial!


dissabte, 20 d’abril del 2013

Plantem floretes.

Una de les activitats que marca l'inici de la primavera és la plantada de floretes de temporada.
Amb els nens i nenes treballem el respecte vers la natura. Ells mateixos les han plantat i se'n responsabilitzen, veuen com creixen, les reguen cada dia, ....
Mireu quins jardiners que tenim!




divendres, 12 d’abril del 2013

Participació de les famílies en la decoració primaveral!


 Amb l’objectiu d’aconseguir augmentar la participació de les famílies i propiciar una comunicació més estreta entre escola i família, aquesta primavera la decoració del centre l’hem fet a mitges entre els pares i mares i les educadores, amb l’ajuda imprescindible dels nens i nenes.

Les famílies, a casa, amb els nens i nenes van fer la fauna; mosquits, orenetes, formigues, papallones, ..... i l’ambientació vegetal ha anat a càrrec dels alumnes de les llars d’infants i les educadores; margarides, roselles, tulipes,.....
Entre tots tenim les llars d’infants més primaverals i boniques del món.
 
Als infants els ha agradat molt fer aquest treball a casa amb vosaltres els pares i mares i portar-lo a l’escola bressol!

 



Quan les famílies preneu part en les activitats del centre, els vostres fills i filles venen més de gust a l’escola, siguin de llar d’infants, siguin de primària, sigui del institut i hi mostren més interès.
Amb la decoració de primavera, hem aconseguit una bona participació i unes idees molt originals! Mireu, mireu!