dijous, 27 de juny del 2013

La rateta que escombrava l'escaleta!

Avui els nens i nenes de l'Estel i els de la Santa Anna han assistit a un musical. Si, si, UN MUSICAL!
Un grup de mares, molt animades, han representat mitjançant teatre - musical el conte de la Rateta que escombrava l'escaleta.
Ha estat sensacional! Els nens i nenes s'han quedat bocabadats, veien com ballaven i cantaven les mares!
La representació s'ha fet al pati de la Llar d'infants Santa Anna i comptava amb uns decorats i atrezzo molt ben ideats.
Moltes gràcies a aquestes mares tan motivades per fer gaudir una bona estona als nens i nenes!



divendres, 21 de juny del 2013

L'enfarinada!

Amb l'activitat d'experimentació amb farina amb tot el cos, hem iniciat les activitats estiuenques.
Els infants aprenen a partir de la manipulació dels elements, descobreixen el món a través de tot el seu cos, la llar d'infants té per objectiu estimular les seves capacitats posant al seu abast materials diversos.
Avui amb la farina, els infants han experimentat els efectes de la farina damunt el seu cos, la suavitat, el color blanc, les empremtes, ... S'han relaxat molt amb aquesta activitat.





divendres, 14 de juny del 2013

Què fem a la llar d'infants?

Cada dia a la llar d'infants, els nens i les nenes fan alguna activitat concreta, psicomotricitat, anglès, experimentació, plàstica, ..... però cada dia, cada dia hi ha activitats que es repeteixen, és el treball dels hàbits.
Tot plegat, un munt d'experiències! Però sobretot, sobretot, ens ho passem bé!










diumenge, 9 de juny del 2013

Els petits van a l'hípica!

Els nens i nenes de 1 a 2 anys de les llars d'infants de Montbui van anar d'excursió a l'hípica La Tossa. Un tota de 40 infants van visitar l'hípica del nostre municipi, dins els projecte de la granja que estan desenvolupant a les aules.
Pels petitons de les nostres llars d'infants, va ser la seva excursió de fi de curs, la primera que feien amb autocar. Tots estaven molt emocionats!
La Marta i el Toni ens van ensenyar a respatllar els ponis, els vam preparar el menjar i els vam portar a passeig. Vam passejar i observar els cavalls, els sorolls que fan, com es mouen, com són,...
Van tornar tots ben cansats de la vivència tan intensa d'aquest dia.
Volem agrair la paciència de la Marta i el Toni que ens van dedicar tot el seu temps, obrint-nos les portes amb una gran dedicació i sensibilitat.