divendres, 30 de gener del 2015

El joc de falda!

En els primers anys de vida dels infants és molt important la relació individualitzada de l'educadora amb el nen i la nena, ja que suposa un primer esglaó en la descoberta que fan d’ells mateixos i del seu entorn immediat.
Dins la vida quotidiana del nen/a a la llar hi ha molts moments en què s’estableix aquest tracte individualitzat. Un dels que el possibiliten són els jocs de falda.
L’educadora, tot jugant amb el nen/a assegut a la falda, li transmet el seu afecte, li fa moixaines, el gronxa, capta la seva atenció amb la mirada i es comunica amb ell/a.
Aquests jocs permeten establir una relació molt íntima entre el nen/a i l’adult.
Els infants gaudeixen molt en aquesta activitat!
Aquesta setmana els nens i nenes de la classe dels peixos ( de 4 a 12 mesos) us ensenyen com s'ho han passat fent l'Arri arri tatanet, L'anirem a París, ....








divendres, 23 de gener del 2015

Activitats de l'hivern 2!

Aquesta setmana us mostrem alguna de les activitats que han fet els nens i nenes de 12 a 24 mesos entorn a l'hivern. Han experimentat les sensacions de jugar amb aigua calenta i aigua freda i han jugat amb paper que simula que és la neu. Aquí teniu unes imatges:

divendres, 9 de gener del 2015

Juguem amb les joguines noves!

Després de les vacances de Nadal, és habitual que als infants els costi una mica agafar el ritme. Venen d'uns dies de molta disbauxa i els costa tornar a la rutina; d'aixecar-se d'hora, anar a uns horaris més marcats, menjar el que és habitual, .... Després de Nadal, hem tornat a l'estimada quotidianitat! Aquests dies hem estrenat les joguines que ens va cagar el Tió, hem mirat els contes, hem fet titelles, ens hem fet una cabana amb les robes, hem jugat a metges i a fer el cafè, ....