divendres, 27 de febrer del 2015

Experimentació entorn l'hivern

Després de la disbauxa del Carnestoltes i de guanyar el premi a la comparsa més nombrosa gràcies a la participació de moltes families, hem tornat a la normalitat.
Les activitats que us presentem aquesta setmana són d'experimentació de sensacions relacionades amb l'hivern; el fred, el blancs de la neu, ....
Per això hem jugat amb encenalls de paper, amb paper wc, amb glaçons, i amb neu que vam conservar el dia de la nevada. També hem jugat amb farina i hem pintat amb pasta de dent!














divendres, 20 de febrer del 2015

Les ratetes que escombraven les escaletes!

Aquest curs ens hem disfressat de Ratetes que escombraven les escaletes. Tot treballant el conte, amb tots els animals que hi surten i els valors que transmet, ens hem disfressat de Ratetes. Nens i nenes, ja que és important entendre el missatge, ens disfressem d'un personatge d'un conte. Tots i totes hem quedat molt xulos i xules. L'album del Montxic L'album de la Santa Anna L'album de l'Estel. Ens veiem demà al Poliesportiu Can Passanals a les 4'45, per ballar i jugar amb el grup d'animació Arreplegats.

divendres, 13 de febrer del 2015

Un dia especial!

Ahir va ser per a tots i totes un dia especial, diferent, estrany,.... però sort que tot va acabar bé.
Va ser un dijous llarder llarg, molt llarg, ple de sorpreses.
Les Llar d'infants de Santa Margarida de Montbui tenim el protocol d'autoprotecció per emergències i el vam portar a terme correctament.
Els nens i nenes van estar molt tranquils i no es van adonar de res.
Les educadores van estar amb ells, distraient-los, explicant contes diversos i un d'ells era "el conte del núvol màgic" que havia dit que no podiem sortir de l'escola, però que els nens i nenes estaven molt contents perquè tots va poder dinar junts a l'escola.
Aquí teniu algunes fotos del dijous llarder amb confinament.
Ahir ens va ser impossible actualitzar el blog. El principal va ser atendre els infants i les seves famílies.
Cap a les 9'30 quan començava a "bullir l'olla", els nens i nenes feien un bon esmorzar, truita, pa amb tomaquet i butifarra d'ou.
Després vam estar fent activitats normals dins la llar.
Gana no em vam passar! havien fet un bon esmorzar, per dinar vam compartir el que el catering ens havia portat pels nens del menjador, teniem botifarra i pa, l'ajuntament ens va portar plàtans i iogurts i El Rebost ens va portar molta fruita.
Moltes gràcies a tots per les mostres d'agraïment que hem tingut avui, Gràcies pels bombons i les magdalenes que ens heu portat per recuperar l'ensurt d'ahir.
Ho vam fer amb tot l'amor del món cap als vostres fills i filles.
Gràcies a totes les educadores que ho van donar tot, fent totes les hores que calien, sense mirar el rellotge i trucant a les nostres cases per saber com anaven els nostres fills.
Però amb la il·lusió de la feina ben feta.














divendres, 6 de febrer del 2015

Ha arribat el Rei Carnestoltes!

La neu i el fred d'aquesta setmana ens han portat el Rei Carnestoltes!
La festa i la disbauxa ens acompanyarà uns quants dies. Les activitats de maquillatge, disfressar-se, dansa i gresca ens estan esperant.