dissabte, 26 de novembre del 2016

SETMANA DE LA MÚSICA

Al llarg de tota aquesta setmana l'hem dedicat especialment a la música, en motiu de la celebració del dia de Santa Cecília, patrona dels músics que és el 22 de Novembre.
Totes les activitats que s'han realitzat han estat relacionades amb la música; petita exposició d'instruments reals a l'entrada de la llar, experimentació amb material casolà, audicions d'instruments en viu, titelles amb la "Traviata di Verdi", elaboració d'un petit instrument, manipulació de maraques a partir de material reciclat, audicions de diferents estils de música (pop, africana, clàssica, rock...), hem cantat i hem ballat amb el grup de "zumba"...
També s'ha dut a terme un taller per les famílies de jocs de falda, el qual ha estat tot un èxit  i per petició de les mateixes, es tornarà a realitzar més endavant.    
Els infants s'ho han passat molt bé, en general ha estat una experiència musical molt positiva i cada dia entre tots hem posat el nostre petit gra de sorra per sensibilitzar els nens i les nenes en la música.

































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada